Організаційно-економічний механізм забезпечення стійкості інноваційного розвитку підприємства сфери послуг в умовах війни (на прикладі ПП «Урса-Транс», м. Кропивницький) - Шостак, Олег Миколайович; Shostak, Oleh (ЦНТУ, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка організаційно-економічного механізму забезпечення стійкості інноваційного розвитку підприємства сфери послуг в умовах війни на прикладі ПП «Урса-Транс» шляхом теоретичного узагальнення підходів до інноваційного розвитку, діагностики інноваційної стійкості підприємства та обґрунтування практичних напрямів, інструментів і системи моніторингу для підвищення його адаптивності й конкурентоспроможності в умовах турбулентного зовнішнього середовища тощо. The purpose of the master’s thesis is to develop an organizational and economic mechanism for ensuring the resilience of the innovative development of a service-sector enterprise in wartime conditions, using PP “Ursa-Trans” as a case study. This is achieved through theoretical generalization of approaches to innovative development, diagnostics of the enterprise’s innovation resilience, and the justification of practical directions, tools, and a monitoring system aimed at enhancing its adaptability and competitiveness in a turbulent external environment еtc.
Organizational and economic mechanism for ensuring the sustainability of innovative development of a service sector enterprise under wartime conditions
Keywords: інноваційний розвиток; стійкість підприємства; транспортні послуги; ПП «Урса-Транс»; інноваційна спроможність; цифровізація; організаційно-економічний механізм; воєнний стан; моніторинг; управління ризиками; innovative development; enterprise resilience; transport services; PP “Ursa-Trans”; innovation capability; digitalization; organizational and economic mechanism; wartime conditions; monitoring; risk management