Верстат - Кириченко, А. М.; Заїка, С. М.; Гречка, А. І.; Kyrychenko, A.; Zaika, S.; Hrechka, A. (ДП “Український інститут промислової власності”, 2010)
Корисна модель відноситься до галузі верстатобудування, а саме до гнучких автоматизованих виробництв
Machine tool
Станок