Консультаційні послуги служби внутрішнього аудиту - Товпига, Д. (ЦНТУ, 2023)
Розкрито види завдань, які можуть виконувати внутрішні аудитори відповідно до Міжнародних стандартів. Охарактеризовано сутність консультаційної діяльності внутрішніх аудиторів та її регламентація.
Keywords: внутрішній аудит; консультаційні послуги; Міжнародні стандарти професійної практики внутрішнього аудиту; служба внутрішнього аудиту