Система мащення двигуна внутрішнього згоряння - Аулін, В. В.; Бобрицький, В. М.; Лисенко, С. В.; Кузик, О. В.; Слонь, В. В.; Тихий, А. А.; Голуб, Д. В.; Aulin, V.; Bobrytskyi, V.; Lysenko, S.; Kuzyk, O.; Slon, V.; et al. (КНТУ, 2012)
Система мащення двигуна внутрішнього згоряння містить ємність для моторної оливи, насос подачі оливи, редукційний клапан і фільтрувальний елемент, головну магістраль для подачі оливи, канали для підведення оливи до поверхонь тертя. Система смазки двигателя внутреннего сгорания содержит емкость для моторного смазочного масла, насос подачи масла, редукционный клапан и фильтровальный элемент, главную магистраль для подачи масла, каналы для подвода масла к поверхностям трения. A lubrication system of combustion engine includes a vessel for motor oil, a pump for oil supply, reduction valve and a filtering element, mains for oil supply, channels for oil feeding to friction surfaces.
Keywords: система мащення двигуна