Забезпечення ефективного розвитку сучасної організації на основі моделювання бізнес-процесів - Тарасов, Станіслав Іванович; Tarasov, Stanislav (ЦНТУ, 2025)
Метою роботи є теоретичне обґрунтування та практичне впровадження інструментів моделювання бізнес-процесів для підвищення ефективності діяльності Кіровоградської торгово-промислової палати, а також розробка рекомендацій щодо удосконалення її внутрішніх процесів управління та обслуговування клієнтів. The aim of the thesis is to provide theoretical justification and practical implementation of business process modeling tools to improve the efficiency of the Kirovohrad Chamber of Commerce and Industry, as well as to develop recommendations for enhancing its internal management processes and customer service.
Ensuring the effective development of a modern organization based on business process modeling
Keywords: моделювання бізнес-процесів; розвиток організації; ефективність діяльності; business process modeling; organizational development; performance efficiency