Фізіологія та психологія праці. Управління персоналом та економіка праці - Липчанський, В. О.; Вербіцька, Т. В. (КНТУ, 2009)
Містить програму курсу; плани лекційних та практичних занять, а також рекомендації щодо їх проведення; тематику контрольних робіт; рекомендації щодо самостійної роботи; питання для підготовки до іспиту; список рекомендованої літератури для вивчення курсу «Фізіологія та психологія праці».
Keywords: практичне заняття; контрольна робота; самостійна робота; іспит; оцінка знань студентів