Удосконалення системи обмолоту зернозбирального комбайна - Петров, Олександр Сергійович; Petrov, Oleksandr (ЦНТУ, 2025)
Вирощування зерна є одним з найбільш важливих напрямів розвитку економіки України. Тому до розвитку зернозбиральних комбайнів завжди підтримується прискіплива увага. Причіпні комбайни, що мають привід від ВВП трактора, дозволяють скоротити черезмірні витрати на придбання, транспортування, витрати пального, а також витрати на технічне обслуговування комбайна. В даній роботі проведена модернізація комбайна яка направлена на здатність виконувати еластичний обмолот зерна. Grain cultivation is one of the most important directions of development of the economy of Ukraine. Therefore, meticulous attention is always paid to the development of combine harvesters. Trailed combines, driven by the tractor's PTO, allow you to reduce excessive costs for the purchase, transportation, fuel consumption, as well as the costs of maintenance of the combine. In this work, the combine is modernized, which is aimed at the ability to perform elastic threshing of grain.
Improving the threshing system of a combine harvester
Keywords: зернозбиральний комбайн; обмолот; система обмолоту; combine harvester; threshing; threshing system