Сучасні напрями управління трудовими ресурсами - Мурашова, І. Є.; Сисоліна, Н. П. (КНТУ, 2011)
Метою статті є узагальнення сучасних підходів до формування основних напрямків управління трудовими ресурсами.
Keywords: управління трудовими ресурсами