Тематичні заклади ресторанного господарства – перспективний напрям розвитку індустрії гостинності Кіровоградщини - Іллющенко, Н. І. (ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції "Стан та перспективи розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи".
Keywords: тематичні заклади ресторанного господарства; заклади ресторанного господарства; індустрія гостинності; Кіровоградщина; Кіровоградська область (Україна)