Облік як джерело формування індикаторів економічної безпеки - Олейніченко, Д. О. (ДонДУВС, 2023)
Тези присвячено дослідженню обліку як джерела формування індикаторів економічної безпеки. Досліджено інформаційну базу економічної безпеки. Проаналізовано підходи до трактування терміну "економічна безпека". Розглянуто проблему забезпечення економічної безпеки нашої країни в контексті шлобалізації соціально-економічних процесів.
Keywords: економічна безпека; систематизована статистична інформація; бухгалтерський облік; фінансова звітність; продовольча безпека