Механізм державного регулювання інноваційної діяльності - Філіппова, Н. В.; Filippova, N. (КНТУ, 2012)
В статті розглянуто принципи державної інноваційної політики, шляхи її здійснення. Описано механізм державного регулювання інноваційної політики, проаналізовано Державну цільову економічну програму «Створення в Україні інноваційної інфраструктури» та існуючу систему державного управління сферою науки і технологій. Визначено основні проблеми механізму державного управління інноваційною діяльністю та запропоновано заходи щодо усунення виявлених проблем. This article deals with the principles of state innovation policy and the ways of their implementation. There were considered the mechanism of state regulation of innovation policy. The State target program was analyzed. There were identified the main problems and the ways of resolve them were offered.
State management of innovative activities
Keywords: інноваційна діяльність; інноваційна політика; механізм; структура; державне регулювання