Передумови створення та організація діяльності служби внутрішньогосподарського контролю - Магопець, О. А. (КНТУ, 2005)
Обгрунтовано необхідність створення служби внутрішньогосподарського контролю, визначені основні передумови її створення та принципи організації. Висвітлені практичні підходи до організації діяльності служби внутрішньогосподарського контролю.The necessity of creation of service of control into the economy is grounded, basic pre-conditions of its creation and principles of organization are definite. Practical approaches to organization of activity of service of economic control are lighted up.
Keywords: система управління; управлінські рішення; внутрішньогосподарський контроль; форма внутрішньогосподарського контролю; служба внутрішньогосподарського контролю