Ділова іноземна мова. 2 курс - Соколовська, О. М. (ЦНТУ, 2020)
Мовний матеріал, що міститься у даних методичних вказівках з іноземної мови, передбачає комплексне вивчення англійської мови і спрямований на розвиток у слухачів відповідних теоретичних знань, вмінь, навичок та мовної практики у вигляді виконання перекладів в усній та письмові формах, включає викладання курсів іноземної мови різного рівня, а саме базового курсу, тобто опанування чотирьох мовних компетенцій: читання, говоріння, аудіювання, письма, а також оволодіння базовою лексикою, необхідною для ділового спілкування та базового курсу ділової англійської мови.
Keywords: структура курсу; зміст дисципліни; типові тести; підсумковий контроль