Запас міцності при циклічному навантаженні - Черниш, О. М.; Chernysh, O. (КНТУ, 2011)
Розроблено метод визначення коефіцієнта запасу міцності при циклічному навантаженні із застосуванням діаграми граничних напружень в координатах коефіцієнт асиметрії R – максимальне напруження циклу Ơmax = ƠR. Margin safety coefficient determination method is resulted at суclic loading using maximum tensions diagram in the frame asymmetry coefficient R – суcle maximal tension Ơmax = ƠR.
Margin safety coefficient determination at суclic loading
Keywords: коефіцієнт запасу міцності; циклічне навантаження; діаграма граничних напружень