Організація документообігу в Центрі надання соціальних послуг: сучасні підходи та шляхи удосконалення - Березан, Анна Юріївна; Berezan, Anna (ЦНТУ, 2025)
У кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні засади організації діловодства та документообігу в соціальній сфері, проаналізовано нормативно-правове забезпечення та особливості функціонування документа як основного елемента управлінської діяльності. На прикладі діяльності Центру надання соціальних послуг досліджено стан організації документообігу, виявлено проблеми існуючої системи та розроблено практичні рекомендації щодо впровадження сучасних інструментів електронного документообігу для підвищення її ефективності. The qualification work reveals the theoretical principles of organizing office work and document flow in the social sphere, analyzes the regulatory and legal support and features of the functioning of the document as the main element of management activity. Using the example of the activities of the Center for the Provision of Social Services, the state of the organization of document flow was investigated, problems of the existing system were identified and practical recommendations were developed for the implementation of modern electronic document flow tools to increase its efficiency.
Organization of document flow in the Center for Social Services: modern approaches and ways of improvement
Keywords: діловодство; соціальна сфера; електронний документообіг; електронний документообіг; document management; office management; social sphere; electronic document management