Страхування. Семінарські, практичні та самостійні роботи - Мельник, Т. А.; Коцюрба, О. Ю. (ЦНТУ, 2019)
Методичні рекомендації до підготовки на практичні, семінарські заняття та до виконання самостійної роботи містять теми, плани занять, рекомендовану літературу. Запропоновані приклади вирішення розрахункових задач з дисципліни «Страхування». Сформульовані види самостійної та індивідуальної роботи, які дозволяють здобувачам вищої освіти розкрити свій власний потенціал. Наведенні тестові завдання допоможуть перевірити рівень засвоєння матеріалу.
Keywords: страхування; перестрахування; співстрахування; страховий ринок