Дослідження та реалізація програмно-апаратного комплексу моніторингу життєвих показників пацієнтів із передачею даних на робоче місце лікаря - Завірюха, Євгеній Олександрович; Zaviriukha, Yevhenii (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для програмно-апаратного комплексу моніторингу життєвих показників пацієнтів із передачею даних на робоче місце лікаря. Метою розробки є дослідження та реалізація програмно-апаратного комплексу моніторингу життєвих показників пацієнтів із передачею даних на робоче місце лікаря. Об’єктом дослідження є процес моніторингу життєвих показників пацієнтів із передачею даних на робоче місце лікаря. Предметом дослідження є методи моніторингу життєвих показників пацієнтів із передачею даних на робоче місце лікаря. In this final qualification work for the second (master's) level of higher education, software has been developed, which is intended for a software-hardware complex for monitoring patients' vital signs with data transfer to the doctor's workplace. The purpose of the development is the research and software implementation of a software-hardware complex for monitoring patients' vital signs with data transfer to the doctor's workplace. The object of the research is the process of monitoring patients' vital signs with data transfer to the doctor's workplace. The subject of the research is methods for monitoring patients' vital signs with data transfer to the doctor's workplace.
Research and implementation of a software-hardware complex for monitoring patients' vital signs with data transfer to the doctor's workplace
Keywords: комп’ютерна інженерія; моніторинг життєвих показників пацієнтів; computer engineering; monitoring patients' vital signs