Врожайність гібридів кукурудзи залежно від мікродобрив в Лісостепу України - Джулай, Олександр Олександрович; Dzhulai, Oleksandr (ЦНТУ, 2024)
В даній випускній кваліфікаційній роботі вивчали вплив мікродобрив Еколайн Цинк (Екоорганік) на формування врожайності зерна трьох гібридів кукурудзи СИ Чорінтас, СИ Феномен та Р 8816 в Лісостепу України. Мета досліджень – визначити гібрид кукурудзи з максимальною реакцією на мікродобрива. За розрахунками економічної ефективності найвищий рівень чистого доходу 127257 грн./га, отримали при вирощуванні гібриду кукурудзи гібриду СИ Чорінтос з використанням підживлень мікродобривами. In this graduation thesis, the influence of microfertilizers Ecoline Zinc (Ecoorganic) on the formation of grain yield of three maize hybrids SI Chorintas, SI Phenomen and R 8816 in the Forest-Steppe of Ukraine was studied. The purpose of the research is to determine the maize hybrid with the maximum response to microfertilizers. According to calculations of economic efficiency, the highest level of net income of 127,257 UAH/ha was obtained when growing the maize hybrid SI Chorintos with the use of microfertilizers.
Productivity of maize hybrids depending on microfertilizers in the Forest-Steppe of Ukraine
Keywords: кукурудза; мікродобрива; продуктивність; maize; microfertilizers; productivity