Дослідження та програмна реалізація веб-сайту компанії засобами фреймворку AngularJS - Фесечко, Денис Вікторович; Fesechko, Denis (ЦНТУ, 2021)
В даній магістерській роботі розроблено програмне забезпечення, яке призначено для реалізації веб-сайту компанії засобами фреймворку AngularJS. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація веб-сайту компанії засобами фреймворку AngularJS. Об’єктом дослідження є процес реалізації веб-сайту засобами фреймворку AngularJS. Предметом дослідження є методи реалізації веб-сайту засобами фрейморку AngularJS. Методи дослідження базуються на методах теорії кодування, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація веб-сайту засобами фреймворку AngularJS. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися у браузері Chrome, Firefox, Safari але завантажуєься в ОС Linux. Програму розроблено в середовищі JavaScript. In this master's thesis, software has been developed that is designed to implement the company's website using the AngularJS framework. The purpose of the development is to research and software implementation of the company's website using the AngularJS framework. The object of research is the process of website implementation by means of the AngularJS framework. The subject of the study is the methods of website implementation by means of the AngularJS framework. Research methods are based on methods of coding theory, methods of mathematical statistics, methods of software development. The result is a software implementation of the website using the AngularJS framework. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. Developed user-friendly interface. Instructions for working with software are given. The program can be used in the browser Chrome, Firefox, Safari but is loaded in Linux. The program is developed in the JavaScript environment.
Research and software implementation of the company's website using the AngularJS framework
Keywords: комп’ютерна інженерія; веб-сайт; computer engineering; website; AngularJS