Упаковки льонотрести як логістичні об’єкти в транспортному забезпеченні її збирання - Лімонт, A. С.; Климчук, B. М.; Ломакін, В. О.; Limont, А.; Klymchuk, V.; Lomakin, V. (КНТУ, 2009)
Досліджені параметри снопів і рулонів льонотрести, що визначають вимоги до упаковок як об’єктів транспортної логістики. Опрацьована номограма зв’язку розмірів снопів льонотрести. Вивчене пошкодження трести в рулонах з урахуванням їх технологічних параметрів і товарних якостей. The parametres of broken flax sheaves and rolls determining the package requirements as an object of transportation logistics are investigated. The nomogramme of broken flax sheaves size correlation is developed. The damage of broken flax rolls with due regard for their technological parametres and product qualities is studied.
Packings flax rolls as logistical objects in transport maintenance of its collecting
Keywords: льонотрести; упаковки; розміри; маса; щільність; пошкодження; транспортування; вимоги