Давидов, Г. М.Черновол, О. М.2016-05-152016-05-152008Давидов, Г. М. Ключові аспекти організації обліку витрат в олійно-жировій промисловості / Г. М. Давидов, О. М. Черновол // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2008. - Вип. 14. - С. 20-25.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/2428Розглянуто організацію обліку витрат на підприємствах олійно-жирової промисловості. Визначено основні складові організації облікового процесу. Значна увага приділяється фінансовій та організаційній структурі досліджуваних підприємств. The organization of accounting of costs of oil-food industry enterprises is considered in the article. The main elements of organization of accounting are determined. They pay a lot of attention to the organizational and financial structure of enterprises which are investigated.uk-UAорганізація облікуфінансова структураорганізаційна структурацентри фінансової відповідальностіоблікова політикаКлючові аспекти організації обліку витрат в олійно-жировій промисловостіArticle