Аналітичні процедури в аудиті фінансово-господарської діяльності житлово-експлуатаційних організацій - Чевільча, Ростислав Русланович; Chevilcha, Rostislav (ЦНТУ, 2024)
В першому розділі досліджено поняття аналітичних процедур в аудиті, їх класифікацію, розглянуто особливості вибору аналітичних процедур та нормативно-правове регулювання процесу їх застосування при проведенні аудиту фінансово-господарської діяльності житлово-експлуатаційних організацій. У другому розділі розглянуто організаційно-економічну характеристику комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація № 1» Кропивницької міської ради», досліджено організацію процесу застосування та використано аналітичні процедури в аудиті фінансово-господарської діяльності підприємства, розглянуто особливості формування процедурного забезпечення аудиторського судження на основі використання аналітичних інструментів. У третьому розділі узагальнено проблемні аспекти використання аналітичних процедур в аудиті та напрямки їх вирішення, розроблено напрями удосконалення організаційно-методичного забезпечення процесу використання аналітичних процедур в аудиті фінансово-господарської діяльності житлово-експлуатаційних організацій. In the first section are considered the concept of analytical procedures in audit, their classification, the peculiarities of the choice of analytical procedures and the regulatory and legal regulation of the process of their application during the audit of the financial and economic activities of housing and operating organizations. In the second chapter was considered the organizational and economic characteristics of the communal enterprise «Housing and operating organization No 1» of the Kropyvnytskyi City Council, was researched the organization of the process and analytical procedures in the audit of the financial and economic activity of the enterprise, the peculiarities of the formation of procedural support for audit judgment based on the use of analytical tools. The third chapter summarizes the problematic aspects of the use of analytical procedures in the audit and directions for their solution, developed directions for improving the organizational and methodological support of the process of using analytical procedures in the audit of the financial and economic activity of housing and operating organizations.
Analytical procedures in the audit of financial and economic activity of housing and operating organizations
Keywords: аудит; аналітичні процедури; житлово-експлуатаційні організації; фінансово-господарська діяльність; audit; analytical procedures; housing and operating organizations; financial and economic activity