Англійська мова наукового спілкування. Частина 1. Для магістрів спеціальностей «Комп’ютерна інженерія» та «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» - Щербина, С. В. (КНТУ, 2016)
Матеріал даних методичних вказівок призначений для практичних занять. За основу було взято оригінальні технічні тексти комп’ютерної тематики, які розташовані у порядку поступового граматичного ускладнення. Методичні вказівки для магістрів спеціальностей «Комп’ютерна інженерія» та «Комп’ютерні науки та інформаційні технології». Частина 1
Keywords: методичні вказівки; магістри; інформаційні технології; комп’ютерні науки; new technologies; program design; the Internet and email; computer languages; computer history of the world