Резервуар для робочої рідини - Верисоцький, В. М.; Підгаєцький, М. М.; Повєткін, С. М.; Біляковський, Р. П.; Verysotskyi, V.; Pidhaietskyi, M.; Povietkin, S.; Biliakovskyi, R.; Верисоцкий, В. М.; Пидгаецкий, М. М.; Поветкин, С. М.; Биляковский, Р. П. (Український інститут промислової власності, 2006)
Винахід відноситься до машинобудування і може бути використаний в конструкції резервуара, для робочої рідини гідросистеми кермового керу- вання транспортного засобу. A tank for working liquid has a body, a suction branch pipe, a discharge channel with radial through openings, a rod for fixation of the cover to the body with threaded upper part, a safety valve and a filtering element.
Tank for working liquid