Формування соціокультурної компетенції іноземних студентів на заняттях з мови навчання - Ліпатова, М. В. (ЦНТУ, 2019)
Стаття присвячена формуванню соціокультурної компетенції студентів – іноземців у процесі викладання української мови як іноземної. Формування соціокультурної компетенції створюється під час знайомства іноземців з особливостями культури України та мовленнєвою поведінкою носіїв мови в різних комунікативних ситуаціях, що передбачає розвиток умінь і навичок використовувати ці знання у процесі спілкування.
Keywords: соціокультурна компетенція; культура України; духовні цінності українців