Основні принципи формування витрат підприємств з метою визначення об’єкта оподаткування податком на прибуток - Назарова, Г. Б.; Nazarova, G. (КНТУ, 2012)
У статті узагальнено основні принципи формування витрат від операційної діяльності та інших витрат підприємств – платників податку на прибуток. Визначено тимчасові та постійні податкові різниці при формуванні витрат підприємств. Узагальнено структуру витрат та порядок їх формування на підставі даних бухгалтерського обліку. In the article basic principles of forming of profits from operating activity and other profits of enterprises – payers of income tax are generalized. Temporal and permanent tax differences are certain at forming of profits of enterprises. The structure of earnings and order of their forming is generalized on the basis of information of record-keeping.
Basic principles of forming of profits of enterprises with the purpose of determination of object of taxation an income tax
Keywords: податкові різниці; витрати; облік; об’єкт оподаткування; податок на прибуток