Інтелектуальні системи автоматизованого контролю стану біооб’єктів - Рибакова, Л. В. (ЦНТУ, 2017)
Розглянуті найбільш перспективні інтелектуальні системи для контролю стану біооб’єкта, як багаторівневої системи керування, у процесі його життєдіяльності, з метою негайного виявленні порушень життєво важливих функцій для своєчасного вживання заходів до їхньої нормалізації, а також для керування зовнішніми впливами.
Keywords: багаторівнева структура керуючих систем; автоматизований контроль стану біооб’єктів; збір і обробка інформативних параметрів; експрес-діагностика