Випробовувальна система діагностики кульково-гвинтового гідропідсилювача - Підгаєцький, М. М.; Лобода, С. В.; Podgaetsky, M.; Loboda, S. (КНТУ, 2012)
Розроблена система діагностування кульково-гвинтового гідропідсилювача. Система вміщує аналіз оціночних показників КГГП, програму і методику діагностування. Розглянута принципова схема випробувального стенда для проведення діагностування. The system for diagnosing ball screw power steering is developed. The system contains the analysis of evaluation indexes of BSPS, program and diagnosing technique. The fundamental chart of test bench is considered for realization of diagnosticating.
Test system for diagnosis of ball screw power steering
Keywords: кульково-гвинтовий гідропідсилювач (КГГП); оціночні показники