Проблеми і тенденції працевлаштування молоді на регіональному ринку праці - Янішевська, А. В.; Yanishevska, А. (КНТУ, 2009)
У даній статті здійснено аналіз основних проблем і тенденцій працевлаштування молоді на регіональному ринку праці; розглянуто показники працевлаштування безробітної молоді по районах Кіровоградської області а також визначені ефективні напрями підвищення рівня працевлаштування серед молодого населення. In this article the analysis of the basic problems and tendencies of employment of young people on a regional labour market is carried out; the indexes of employment of of unemployed young people on areas of the Kirovograd area are considered and also effective directions of increase of level of employment among the young population are defined.
Problems and tendencies of employment of young people at the regional market of labour
Keywords: безробіття; зайнятість; молодь; навантаження на одне вільне робоче місце; освіта; потреба у робочій силі; працевлаштування; ринок праці; робоче місце; соціальне партнерство