Механізм соціально-економічного впливу на демографічні процеси в світлі євроінтеграції - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кропивницький : сайт www.surma-ua.info, 2017)
Стаття розкриває механізми соціально-економічного впливу на демографічні явища в умовах задекларованої стратегії зовнішньої політики. The article reveals the mechanisms of social and economic impact on demographic phenomena in terms of the declared foreign policy strategy.
Mechanism of socio-economic influence on demographic processes in the context of European integration
Keywords: євроінтеграція; населення; народжуваність; смертність; робоча сила; постіндустріальна економіка; european integration; population; fertility; mortality; workforce; postindustrial economy