Проект багатоповерхового житлового будинку з офісними приміщеннями в м. Світловодськ, Кіровоградської області - Вакка, Олександр Дмитрович; Vakka, Oleksandr (ЦНТУ, 2024)
У роботі розроблено проект 15-поверхового житлового будинку з офісними приміщеннями в м. Світловодськ. Запропоновано архітектурно-планувальне рішення з підземним поверхом, першим поверхом для офісів та типовими житловими поверхами. Конструктивна схема - монолітний залізобетонний каркас. Виконано теплотехнічний розрахунок огороджувальних конструкцій та розрахунки міцності несучих елементів. Розроблено календарний план будівництва та заходи з охорони праці. Проектні рішення забезпечують міцність, стійкість та енергоефективність будівлі. The project of a 15-storey residential building with office premises in Svitlovodsk has been developed. An architectural and planning solution with an underground floor, a ground floor for offices and typical residential floors is proposed. The structural scheme is a monolithic reinforced concrete frame. Thermal engineering calculation of enclosing structures and strength calculations of load-bearing elements have been performed. A construction schedule and labor protection measures have been developed. The design solutions ensure the strength, stability and energy efficiency of the building.
Project of a multi-storey residential building with office premises in Svitlovodsk, Kirovohrad region
Keywords: житловий будинок; офісні приміщення; монолітний каркас; residential building; office premises; monolithic frame