Dynamic and kinematic synthesis of the contour gear hobbing’s system - Pidhaietskyi, M. M.; Aparakin, A. R.; Підгаєцький, М. М.; Апаракін, А. Р. (ДВНЗ «НГУ», 2017)
Development of the finishing gear hobbing method based on the interaction of the change of the tool cutting edge and the machined surface. Розробка методу чистового черв’ячного зубофрезерування на основі зміни взаємодії різаль¬ної кромки інструменту та поверхні, що оброблю-ється.
Динамічний та кінематичний синтез системи черв’ячно-контурного зубофрезерування
Keywords: dynamic model; cutting edge; astatism of the system; finishing gear hobbing; динамічна модель; різальна кром¬ка; астатизм системи; чистове зубофрезерування