Методичні рекомендації щодо виконання та захисту кваліфікаційних робіт. Бакалаври. Публічне управління та адміністрування - Рябоволик, Т. Ф.; Коваленко, С. В. (ЦНТУ, 2025)
Методичні рекомендації визначають загальні вимоги до тематики, структури, обсягу й оформлення кваліфікаційних робіт відповідно до стандартів вищої освіти України.
Keywords: кваліфікаційні роботи; публічне управління; адміністрування