Удосконалення наповнення місцевих бюджетів - Попова, С. П.; Popova, S. (КНТУ, 2010)
В статті проаналізовано сучасні тенденції у формуванні ресурсів місцевих бюджетів, розглянуто склад та структуру доходів, обґрунтовано напрямки оптимізації формування фондів грошових коштів органів місцевого самоврядування, розроблено рекомендації щодо резервів їх зростання в сучасних умовах. The article gives the analysis of current tendencies of local budget forming, considers the composition and structure of the income, grounds the ways of optimization local authorities` monetary funds forming, works out the recommendations to the reserves of monetary funds increasing in present day conditions.
Improvement of Local Budget Filling
Keywords: місцеві бюджети; власні доходи місцевих бюджетів; міжбюджетні трансферти; місцеві податки і збори; органи місцевого самоврядування; структура доходів місцевих бюджетів