Дослідження та програмна реалізація системи VoIP для моделі SaaS - Якимчук, В’ячеслав Васильович; Yakymchuk, Vyacheslav (ЦНТУ, 2021)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи VoIP для моделі SaaS. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи VoIP для моделі SaaS. Об’єктом дослідження є процес VoIP для моделі SaaS. Предметом дослідження є методи VoIP для моделі SaaS. Методи дослідження базуються на методах теорії інформації та кодування, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи VoIP для моделі SaaS. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows ХР/Vista/7/8/10. Програму розроблено в середовищі Embarcadero RAD Studio Delphi 10.3.2 Rio Architect. In this final qualifying work for the second (master's) level of higher education, software has been developed that is designed for the VoIP system for the SaaS model. The purpose of the development is to research and software implementation of the VoIP system for the SaaS model. The object of research is the VoIP process for the SaaS model. The subject of research is VoIP methods for the SaaS model. Research methods are based on methods of information theory and coding, methods of mathematical statistics, methods of software development. The result is a software implementation of the VoIP system for the SaaS model. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. Developed user-friendly interface. Instructions for working with software are given. The program can be used on a PC IBM PC with Windows XP / Vista / 7/8/10. The program is developed in the environment Embarcadero RAD Studio Delphi 10.3.2 Rio Architect.
Research and software implementation of VoIP system for SaaS model
Keywords: комп’ютерна інженерія; VoIP; SaaS; computer engineering