Програмне забезпечення системи перевірки та фільтрації пакетів у мережі на основі технології DPI - Куліков, Олександр Сергійович; Kulikov, Oleksandr (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи перевірки та фільтрації пакетів у мережі на основі технології DPI. Метою розробки є програмне забезпечення системи перевірки та фільтрації пакетів у мережі на основі технології DPI. Результат роботи – програмна реалізація системи перевірки та фільтрації пакетів у мережі на основі технології DPI. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Python. In this final qualification work for the first (bachelor's) level of higher education, software has been developed that is intended for a network packet inspection and filtering system based on DPI technology. The purpose of the development is software for a network packet inspection and filtering system based on DPI technology. The result of the work is a software implementation of a network packet inspection and filtering system based on DPI technology. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software are provided. The program can be used on a PC with OS Windows 10/11. The program was developed in the Python environment.
Software for a network packet inspection and filtering system based on DPI technology
Keywords: комп’ютерна інженерія; перевірка та фільтрація пакетів; DPI; computer engineering; packet inspection and filtering