Сепаратор зерна - Васильковський, О. М.; Васильковська, К. В.; Лещенко, С. М.; Мороз, С. М.; Петренко, Д. І.; Богославець, В. В. (ДП Український інститут промислової власності, 2016)
Сепаратор зерна містить колосове решето, підсівне решето і транспортерний очисник робочих отворів скребкового типу. Транспортерний очисник робочих отворів встановлено між решетами.
Keywords: сепаратор зерна; колосове решето; підсівне решето; транспортерний очисник