Привід верстата - Пестунов, В. М.; Крижанівський, В. А.; Кириченко, А. М. (ВАТ "Патент", 2001)
Винахід відноситься до області верстатобудування, зокрема, до агрегатних верстатів та автоматичних ліній та може бути використаний в силових вузлах агрегатних верстатів та автоматичних ліній з ЧПУ.
Machine-tool Drive
Привод станка