Пневматичний висівний апарат - Амосов, В. В.; Шинкевич, Є. Б.; Бойченко, С. Ф. (ДП Український інститут промислової власності, 2003)
Пневматичний висівний апарат містить бункер для насіння, корпус, насіннєву та вакуумну камери, висівний диск з присмоктувальними отворами і пристрій для видалення зайвих насінин. Пристрій для видалення зайвих насінин виконаний з ділянок різної довжини, у межах яких крок зубців однаковий, а на кожній з наступних ділянок крок зубців менше кроку попередньої ділянки.
Keywords: пристрій для видалення зайвих насінин; зубці; крок