Дослідження методів аудиту систем управління інформаційною безпекою - Хох, В. Д.; Мелешко, Є. В.; Смірнов, О. А.; Khokh, V.; Meleshko, Ye.; Smirnov, A. (ПолНТУ, 2017)
В роботі розглянуто поняття аудиту інформаційної безпеки, його цілі, ініціатори, принципи, фази та методи. Проведено дослідження сучасних методів аудиту систем управління інформаційною безпекою. In this paper we considered the concept of information security audit, its objectives, initiators, principles, phases and methods. Modern methods of auditing information security management systems were researched.
Research of methods of auditing information security management system
Keywords: аудит інформаційної безпеки; системи управління інформаційною безпекою; інформаційна безпека; інформаційні технології; комп’ютерні системи та мережі; information security audit; information security management system; information security; information technology; computer systems and networks