Антикорупція та доброчесність у готельно-ресторанному бізнесі. Міжнародні стандарти та українські реалії - Немненко, А. А. (ЦНТУ, 2025)
Тези доповіді III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: готельно-ресторанний бізнес (HoReCa); підприємства індустрії гостинності; індустрія гостинності; антикорупція; доброчесність