Науково-дослідна діяльність студентів у процесі формування професійної компетентності - Барабаш, В. А. (ЦНТУ, 2020)
У тезах встановлено, що науково-дослідна робота майбутніх фахівців як індивідуальна, творча і пошукова діяльність є потужним рушієм формування і розвитку професійної компетентності. В сучасних умовах розгортання академічної доброчесності студенти представляють незаангажований науковий продукт, здатний гідно представити Україну на європейському рівні.
Scientifically-research activity of students in the process of formation of professional competence
Keywords: науково-дослідна діяльність; студент; професійна компетентність; пізнання; вища освіта; виховання