Культурно-репрезентативна спадщина українського етносу – наріжна основа збереження айдентики нації та розвитку міжнародної етнотуристичної гостинності України - Рутинський, М. Й. (КНУ ім. Т. Шевченка, 2025)
Теза доповіді Міжнародної науково-практичної конференції «Культурна спадщина та природно-ресурсний потенціал у розвитку туризму та громад: наукові засади, практики, колаборація (до 35-річчя катедри країнознавства та туризму Київського національного університету імені Тараса Шевченка)».
Keywords: культурно-репрезентативна спадщина; збереження айдентики нації; розвиток міжнародної етнотуристичної гостинності; етнотуристична гостинність