Проблеми ринку праці в Україні та перспективи його розвитку - Соколенко, Ю. В.; Sokolenko, J.; Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кіровоград : „Поліграф-сервіс”, 2014)
У статті розглянуто сучасний стан ринку праці України, його проблеми та шляхи щодо вирішення цієї проблеми. The article deals with the current state of the Ukrainian labour market, its problems and ways of solving this problem.
Problems of the labour market in Ukraine and prospects for its development
Keywords: неефективна зайнятість; ринок праці; безробіття; трудове законодавство; самозайнятість; inefficient employment; labor market; unemployment; labor legislation; self-employment