Запуск банку фінансової інклюзії: функції, ризики та перспективи для України - Майорова, Т. В.; Тимошенко, І. П. (ЦНТУ, 2025)
Досліджуються теоретичні аспекти запуску банку фінансової інклюзії в Україні.
Keywords: банківський менеджмент; банк фінансової інклюзії; банківська послуга