Використання функції планування для забезпечення ефективної роботи підприємства - Васильєва, Н. Л. (My University, 2015)
У статті досліджено комплексне використання функції планування та розробленні пропозиції щодо забезпечення ефективної роботи підприємства.
Keywords: функції планування; види планування; етапи планування; ефективна робота підприємства