Методичні рекомендації до оформлення кваліфікаційної роботи здобувачів першого (бакалаврського) освітнього рівня за освітньо-професійною програмою 208 «Агроінженерія» - Сало, В. М.; Петренко, Д. І.; Лещенко, С. М.; Васильковський, О. М. (ЦНТУ, 2019)
Виконання кваліфікаційної роботи – заключний етап навчання студента, метою якого є закріплення та розширення теоретичних і практичних знань, отриманих при навчанні у ЗВО, розвиток навичок самостійної роботи по вирішенню складних спеціалізованих інженерних завдань та прикладних задач, пов’язаних з ефективним застосуванням сільськогосподарської техніки і механізованих технологій в агропромисловому виробництві. В даних методичних рекомендаціях викладені основні вимоги і вказівки з усіх видів робіт над кваліфікаційною роботою, приведений ряд довідкових матеріалів і пояснень, що використовуються при виконанні роботи, а також вказаний розширений список навчальної і іншої спеціальної літератури. Все це буде сприяти підвищенню якості виконання кваліфікаційних робіт.
Keywords: бакалаврська кваліфікаційна робота; агроінженерія; пояснювальна записка; графічна частина; технологічна карта; операційно-технологічна карта