Станція робочої рідини для установки розмірної обробки дугою на базі настільного свердлильного верстата - Шмельов, В. М.; Шангін, А. О.; Shmelyov, V.; Shanhin, A. (ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій", 2026)
Станція робочої рідини для установки розмірної обробки електричною дугою на базі свердлильного верстата складається з шестеренного насоса з електродвигуном, гідробака, сітчастого фільтруючого елемента, вентиля для регулювання тиску робочої рідини та манометра. Шестеренний насос з електродвигуном розміщено в нижній частині гідробака, а сама станція робочої рідини виконана у вигляді тумби, на яку встановлено свердлильний верстат. При цьому всередині тумби розташовані всі елементи станції робочої рідини. Working fluid station for the electric arc dimensional machining installation based on the drilling machine consists of a gear pump with an electric motor, a hydraulic tank, a mesh filter element, a valve for regulating the pressure of the working fluid and a pressure gauge. The gear pump with an electric motor is placed in the lower part of the hydraulic tank, and the working fluid station itself is made in the form of a pedestal on which the drilling machine is installed. Wherein all the elements of the working fluid station are located inside the pedes.
Working fluid station for the electric arc dimensional machining installation based on the bench drilling machine
Keywords: станція робочої рідини; розмірна обробка дугою; свердлильний верстат; fluid station; dimensional arc machining; drilling machine