Результати польових випробувань вібраційно-дискового висівного апарату на сівбі дрібнонасіннєвих сільськогосподарських культур - Заїка, П. М.; Бакум, М. В.; Кириченко, Р. В.; Zaika, Р.; Bakum, М.; Kirichenko, R. (КНТУ, 2009)
Наведені результати порівняльних польових випробувань експериментального вібраційно-дискового висівного апарату та серійного котушкового висівного апарату овочевої сівалки при сівбі люцерни на насіння, ріпаку та моркви малими нормами. Підтверджена працездатність висівного апарату, визначені показники рівномірності розподілу рослин по довжині рядка. The results of the comparative field tests of experimental vibration-disk sowing vehicle and serial spool sowing vehicle of vegetable sowing machine at sowing of alfalfa on seeds are resulted, rape and carrot by small norms. The capacity of sowing vehicle is confirmed, the indexes of evenness of distributing of plants along a row are definite.
Results offield tests of the vibratsionno-disk sowing device on crops agricultural cultures
Keywords: дрібне насіння; висівний апарат; норма висіву; рівномірність розподілу; врожайність