Менеджмент розвитку цифрових компетентностей персоналу енергетичного підприємства - Захарченко, Тетяна Юріївна; Zakharchenko, Tetiana (ЦНТУ, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи полягає у розробленні та обґрунтуванні ефективної системи менеджменту розвитку цифрових компетентностей персоналу енергетичного підприємства на прикладі ПрАТ «Кіровоградобленерго», спрямованої на підвищення результативності діяльності підприємства в умовах цифрової трансформації. The purpose of the qualification thesis is to develop and substantiate an effective system for managing the development of digital competencies of personnel at an energy enterprise, using PrJSC “Kirovohradoblenergo” as an example, aimed at improving the company’s performance under conditions of digital transformation.
Management of digital competence development of personnel in an energy enterprise
Keywords: цифрові компетентності персоналу; кадрова політика; система управління персоналом; digital competencies of personnel; hr policy; personnel management system